Dagen før dagen, du ved…


Vi befinder os i juli 1862. Tidens store politiske spørgsmål er, hvordan problemet med hertugdømmerne Slesvig og Holstens tilknytning til Danmark kan løses. De nationalliberale sidder på regeringsmagten og ønsker Slesvig indlemmet i Danmark, mens Holsten skal udskilles. Men en indlemmelse af Slesvig kan ikke accepteres af de tyske stater. Det trækker op til krig mellem Danmark og en alliance af tyske stater. Mange håber, at en nordisk alliance kan styrke Danmark i konflikten med Tyskland, og i morgen kommer selveste den svenske konge Karl 15. på besøg i København…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: