Baggrund: Billedgalleri med Europas svigerfar


I disse dage har 1864live fået en ny mand om bord. Steffen Lind Christensen er trådt til som medredaktør, og han har valgt at forkæle vore læsere med dette lille billedgalleri af Christian 9. m. familie. Christian 9. blev i slutningen af 1800-tallet kendt som Europas svigerfar, fordi alle hans børn blev godt afsat til de europæiske fyrstehuse og talte to konger, en dronning og en zarina.

Netop i disse dage for 150 år siden var det første af disse ægteskaber ved at falde på plads. Det drejer sig om forlovelsen mellem den danske prinsesse Alexandra og den engelske tronarving Prinsen af Wales Albert Edward, der blev proklameret i september 1862.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: