Ny hovedsponsor til 1864live! Frygt for indblanding i den redaktionelle linje afvises!


1864live har indgået en lukrativ sponsoraftale med Ludvig Wulff & Comp’s Pianofortefabrik! Ludvig Wulff har i en årrække leveret kvalitetspianoforter til det bedre borgerskab i både hovedstaden og provinsen.

Ansvarshavende redaktør ved 1864live Peter Brunbech udtaler i denne forbindelse, at “Ludvig Wulff & Comp’s Pianofortefabrik lægger vægt på kvalitet, godt håndværk og en filosofi, der sætter kunden i centrum. Det er værdier, der stemmer fuldt overens med de kerneværdier, vi har på 1864live, og vi ser derfor samarbejdet som en naturlig udvikling for vores forretningskoncept.”

Frygten for at det nye sponsorat vil kunne få betydning for 1864lives redaktionelle uafhængighed, afviser Peter Brunbech ganske: “Vi står stadig 110 % uafhængigt politisk, kommercielt og musikalsk,” udtaler han og tilføjer, “men vi kommer næppe uden om, at både til hverdag og fest står man sig med et Ludvig Wulff & Comp Pianoforte bedst!”.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: