28. okt. 1862: Folkestemningen i Danmark er vendt. Fædrelandet beretter, at rygterne om regeringens afgang kan blive til sandhed.


Der har i nogen tid svirret rygter om ministeriet Halls afgang, og ikke mindst efter Gotha-depechens offentliggørelse har disse taget til i styrke. Fædrelandet beretter, at rygterne om ministeriets afgang vinder tiltro hos folk, der få uger tidligere ville have mødt dem med et smil. Bladet selv er også utilfreds med regeringens nølende politik og meddeler at dets tålmodighed er ved at være brugt op: “Troen på det nuværende nølersystem er tabt; det lader sig ikke fortsætte fjorten dage længere, uden at rygterne om regeringens afgang næsten nødvendigt må blive til sandhed.”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: