4. nov. 1862: Fædrelandet opfordrer regeringen Hall til at træde tilbage!


C. C. Halls regering er under fortsat pres fra både konservativ og nationalliberal side.

I en forsideartikel analyserer den nationalliberale avis Fædrelandet regeringens indsats siden dens tiltræden i 1859. I sagen om Slesvig og Holsten har det kun været det ene tilbageskridt efter det andet:

“Saaledes ere altsaa 3 Aar hengaaede, uden at medføre et eneste virkeligt Fremskridt, men derimod betegnende ved adskillige Tilbageskridt. (…) Vi spørge, om den udvidste “Taalmodighed” er bleven brugt til nogetsomhelst Andet, end til at trække Tiden ud under en stadig Forværrelse af Tilstanden, og om man virkelig selv tror, at det vilde kunne forsvares, hvis fædrelandssindede Mænd slog sig længere til Taals med den Trøst, at de Mænd, under hvilke det gaaer ilde, engang med Nationens Tillid og Bifald have overtaget Regeringen?”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: