13. nov. 1862: Efter det danske svar til Preussen forventes Østrig og Preussen at afbryde de direkte forhandlinger med Danmark


Flyveposten kan i dag meddele, at det danske svar på de preussiske fordringer over for Danmark i den dansk-tyske strid er blevet modtaget i de tyske stater. Den tyske avis Corrsp. Stern anser det nye danske aktstykke som værende meget lig de tidligere, men “i Ordkløverier præsterer den meest Forbausende.” Fra tysk side forventes Østrig og Preussen at afbryde de internationale og direkte forhandlinger med Danmark og overlade striden til Det Tyske Forbund. Hvis Lord Russell kommer med endnu et forslag om en europæisk konference til reguleringen af det slesvig-holstenske spørgsmål, vil Preussen dog ikke umiddelbart afvise et sådan engelsk forslag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: