16. dec. 1862: Bismarck holder fortsat alle muligheder åbne


Bismarck-1863Bismarck holder fortsat øje med det danske spørgsmål uden at ville lægge sig fast på nogen bestemt kurs. Overlades spørgsmålet helt til det tyske forbund risikerer han en krig, der blot ender med at preussiske soldater dør for et selvstændigt Slesvig-Holsten, som er uafhængigt af Preussen. For at holde spillet åbent sender han derfor i dag besked til den preussiske repræsentant i det tyske forbund om, at forhandlingerne med Danmark forsat skal holdes åbne, og at man ikke må skride til militært indgreb endnu.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: