5. jan. 1863: Hall svarer England diplomatisk, men afvisende


Europa 1860'erneKongen forlangte på statsrådsmødet den 29. december, at det skulle meddeles England, at yderligere forsøg på indblanding ville føre til afbrydelse af diplomatiske kontakter. Som tidligere berettet lykkedes det konseilspræsident Hall at få frie hænder til at udforme afvisningen. I en depeche i dag til London skriver han, at han glæder sig over engelsk og dansk enighed om det danske monarkis opretholdelse. Samtidig afviser han imidlertid endnu engang, at man kan gå ind på de tyske krav og holder fast ved, at ingen kan blande sig i, hvad Danmark foretager sig i Slesvig. Den danske gesandt i London får besked på ved overrækkelsen at meddele, at en fortsættelse af de engelsk-danske meningsudvekslinger let kan skade forholdet mellem landene.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: