19. jan. 1863: Dansk statsråd om den kommende Holstenske stænderforsamling


Holsten 1866På dagens Gehejmestatsråd diskuteres den holstenske stænderforsamling, der skal begynde 24. januar. Regeringen ser denne samling som en sidste mulighed for en mindelig løsning i den dansk-tyske strid. Holstenerne vil her få lejlighed til at debattere de lovforslag, Rigsrådet har vedtaget i 1862. Disse debatter vil vise, om der endnu kan opnås nogen form for forståelse med Holsten, eller om Holsten stadig vil kræve vetoret over alle fællesbeslutninger, som de har gjort hidtil, og som den danske regering finder helt uacceptabelt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: