Breaking News!!: Hundredvis af soldater døde allerede inden krigens start! (som i øvrigt er udskudt)


1864posterNår vi til daglig beskæftiger os med 150 år gamle nyheder, er en kun to måneder gammel nyhed selvfølgelig Breaking News!

På 1864live glæder vi os naturligvis meget til DR og Ole Bornedals store TV-drama om krigen i 1864, men som man kan læse i denne artikel fra DR fra december, er serien allerede løbet ind i de første problemer. Blandt andet mangler man 10 mio. kr., hvilket betyder, at en stor slagscene med hundredvis af soldater har måttet opgives.

Det ærgrer vi os naturligvis også over på 1864live og synes, man måske nok kunne have tænkt lidt kreativt i DR. Hvad med fx product placement, hvor de preussiske soldater kunne have Lacoste-mærker på deres uniformer, eller at den danske soldat kunne kigge på et Omega armbåndstimeglas, før han kiggede over skyttegravens kant?

Serien skulle have haft premiere på årsdagen for slaget ved Dybbøl d. 18. april 2014, men det er nu udskudt til efteråret 2014. Men så har de jo selvfølgelig tid til at overveje nogle af vores forslag.

Tak til Kim Petersen for tippet om artiklen!

Se i øvrigt vores bud på rollelisten til det store drama, som vi tidligere har lagt ud.

2 kommentarer

  1. Jens Peter Rasmussen · · Svar

    Jeg forstår ikke at optagelsen af slag-scener er udgået p.gr.a. mangel på statister. Hjemmeværnet i Syd- og Sønderjylland er ikke blevet spurgt!

    1. Nej det var selvfølgelig en mulighed. Tror vist de optager i Tjekkiet eller lign., men ellers ville det jo have været meget passende

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: