Dilemmaspillet 9. april


Dilemmaspillet 9. aprilDer skete ikke meget i april i 1863. Men grunden til den totale tavshed fra 1864live er, at chefredaktøren har haft vældig travlt med et andet projekt. Dilemmaspillet 9. april udkom i tirsdags (den 9. april selvfølgelig) og er et kontrafaktisk historiespil, der lader spilleren indtage rollen som statsminister Stauning den 9. april 1940. Herefter skal man træffe valg i en række situationer og får så historikernes bedste bud på, hvad der ville være sket, hvis politikerne havde handlet, som du ønskede det.

Har du lyst til at ændre historiens gang, så klik ind på: 9april1940.dk

Det var en 73 år gammel nyhed. Men vi vender tilbage med de 150 år gamle i løbet af næste uge.

vh

Peter

One comment

  1. Ej ja, der er ogse5 mange gode ideer. Men apropos DIY. Kommer der en afstulning pe5 dine lys-lanterner – du ved dem af syltetf8jsglas og servietter? Eller ligger de allerede et sted jeg bare ikke har fundet endnu.Bedste hilsner og f8nsker om en herlig Skt. Hans – Anna Banana

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: