5. sep. 1863: Avisen Fædrelandet roser regeringen for den dansk-svenske alliance


Fædrelandet

Selvom den danske regering er nationalliberal, er den ofte ikke nationalliberal nok for avisen Fædrelandet. I dag er der imidlertid ros til regeringen for den nært forestående forsvarstraktat med Sverige.

Den stærkt nationalliberale avis Fædrelandet har ofte kritiseret regeringen for at optræde for usikkert og svagt over for de tyske krav. I dag roser den imidlertid regeringen for “det store Skridt”, den er i gang med at fuldbyrde med underskrivelsen af den dansk-svenske forsvarstraktat. Avisen skriver, at regeringen nu synes “endelig at have fundet et fast Støttepunkt, hvor den er mindre udsat for Svaghedens Fristelser og Villieløshedens Slingringer.”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: