11. sep. 1863: Den svenske udenrigsminister skriver til England og Frankrig


Manderstrom

Den svenske udenrigsminister Manderström arbejder ihærdigt for at få den dansk-svenske forsvarstraktat færdig

På et regeringsmøde den 8. september enedes den svenske regering om at forhøre sig om Englands og Frankrigs holdning, før man indgik en forsvarstraktat med Danmark. Det skyldtes, at nogle af regeringens medlemmer var betænkelige ved udsigten til at komme i krig med de tyske stater alene sammen med Danmark. I dag sender den svenske udenrigsminister Mandelström depecher til London og Paris. Mandelström er selv tilhænger af traktaten, og i et privat brev til den svenske gesandt i Paris understreger han, hvor vigtigt det er, at man opnår et nogenlunde positivt svar på henvendelserne, da det skal bruges til at overtale den øvrige svenske regering.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: