27. sep. 1863: Priskrig blandt de franske massageklinikker!


Også Illustreret Tidende mener tiden er gunstig for Danmark til at gennemføre sin politik.I det mere kuriøse hjørne kan den danske ugeavis Illustreret Tidende i dag meddele, at ”de fornemme franske Damer have indført den østerlandske Mode, at lade sig ælte, for at forøge Musklernes og Lemmernes Smidighed. Duelige Æltersker ere derfor meget søgte, og have rigelig Fortjeneste; men undertiden maae de naturligvis, som andre Haandværksfolk, løbe længe med Regningen, inden de faa Betaling.” Således fremgår det, at der for nyligt har været flere sager for retten angående ”æltningens” prisniveau. Senest har en ”Æltemadame” fået medhold i, at 3 franc i timen er en rimelig pris.

Der er endnu ingen forlydender om, at denne dille er kommet til København. Ej heller om, at retssystemet skulle have behandlet sager om æltningens prisniveau.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: