2. okt. 1863: Avis: Lange udsigter for en eksekution i Holsten


FædrelandetDen nationalliberale avis Fædrelandet beretter i dagens udgave om, at Det Tyske Forbund har vedtaget forbundseksekutionen i Holsten. Avisen vurderer dog, at eksekutionen ikke er lige om hjørnet. Først er der de 3 uger, som Danmark har til at adlyde kravene fra den 9. juli. Dernæst vil der ifølge avisen mindst gå endnu 3 uger, inden de tyske stater er i stand til at gennemføre eksekutionen. Endeligt vurderes det, at ”der sikkert nok kan indtræde yderligere Forsinkelse, da Forbundet ifølge Europas Stemning og selve de tydske Stormagters Stilling til hinanden neppe kan foretage den [eksekutionen, red] med synderlig Lyst eller Iver.”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: