7. okt. 1863: Forsvarstraktaten kan betragtes som sikker ifølge dansk avis


Fædrelandet

Avisen Fædrelandet erfarer, at den dansk-svenske forsvarstraktat nu er så godt som sikker

Den nationalliberale avis Fædrelandet skriver i dag: ”Afslutningen af det nordiske Forsvarsforbund kan, efter hvad vi erfare, nu betragtes som sikker.” Avisen vurderer, at årsagen til, at traktaten ikke allerede er underskrevet, er, at Sverige følte sig forpligtet af tidligere traktater til at indhente accept fra England og Frankrig. Fædrelandet erfarer nu, at Frankrig har givet denne accept, og at underskrivelsen ”upaatvivlelig skee i den allernærmeste Tid uden noget videre Ophold.”

Artiklen tyder på, at avisen er godt inde i sagerne og har fået nys om det franske brev til den svenske regering. Meget tyder dog på, at Fædrelandet ikke kender til den interne brevveksling mellem den svenske udenrigsminister og den svenske gesandt i København.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: