28. jan. 1864: Også det seneste engelske mæglingsforsøg afvises af tyskerne


Men kan sige hvad man vil om den engelske udenrigsminister Lord Russell, men hans tålmodighed er beundringsværdig. Endnu engang har han fremsat løsningsforslag og endnu en gang er det afvist af en af parterne. Denne gang af den tyske side.

Men kan sige, hvad man vil om den engelske udenrigsminister lord Russell, men hans tålmodighed er beundringsværdig. Endnu engang har han fremsat løsningsforslag, og endnu engang er det afvist af en af parterne. Denne gang af den tyske side.

Vi berettede i går om det seneste i en lang række af engelske mæglingsforsøg, der går ud på, at Danmark skriver under på at ville trække Novemberforfatningen tilbage på lovlig vis, og at Østrig og Preussen skriver under på ikke at besætte Slesvig, før Danmark har gjort dette forsøg. Selv i London troede man ikke meget på dette forslag, og tvivlen viser sig at være berettiget. I dag afviser både Preussen og Østrig at ville gå med på et sådant forslag.

I deres afvisninger henviser Østrig og Preussen til, at de militære skridt ikke kan standses nu, og at der er fare for, at der vil udbryde revolution i Tyskland, hvis man nu bøjer af over for Danmark. De siger også, at Danmark blot søger at trække tiden ud og gør også opmærksom på, at de blot vil tage Slesvig i pant for at gennemtvinge deres krav.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: