Hvad skal vi nu lave LIVE!!? – billeder fra en work-shop


I 1864live redaktionen har vi været meget glade for den store interesse for projektet, og vi har derfor lagt hovederne i blød for at finde ud af, om vi nu skal lave mere…

I juledagene holdt vi derfor en ide-work-shop, hvor forslag til nye live-projekter blev formuleret i marcipan (selvfølgelig).

Vi bringer her et billede af det forslag vi pt. er mest varme på. Lad os se om det bliver til noget i det nye år.

En ide til et nyt live-formidlingsprojekt udtrykt i årets grønsager: "papiret" er lavet af normal marcipan farvet med frugtfarve, mens bogstaverne er lavet af lakridsmarcipan og lakridskrymmel. Grisen symboliserer den danske landbrugseksport.

En ide til et nyt live-formidlingsprojekt udtrykt i årets grønsager: “papiret” er lavet af normal marcipan farvet med frugtfarve, mens bogstaverne er lavet af lakridsmarcipan og lakridskrymmel. Grisen symboliserer den danske landbrugseksport.

2 kommentarer

  1. Flemming Koch · · Svar

    Mojn Hvad I nu skal lave? – Hvad med at vinde en krig 🙂 Min mening: Det var var en god ide men den dagbog I havde lavet, som vi siger “godt gaun”!! Jeg er belastet med historiske gener, min bedstefars farbror var med i 1848 – har diplomet, medaljen er gået tabt. Jeg bor i et hus, som min bedste far fik opført, han var gendarm, og gik under jorden under krig 2. Min far og bedstefar har slæbt mig op og ned af Dybbølbanke – og fortalt, fortalt og f….. Vi bor midt på banken. Toms’ bøger står på reolen med den hyldemeter 1864, jeg har læst og arvet. Nok om mig – så ved I med hvilken baggrund jeg skriver. Det jeg glædede mig mest til fra jeres side var soldaten og den civiles dagbøger, det var nyt for nig, politikken har jeg hisset mig op over, for lang tid siden. – så derfor “Godt gaun” Til 1864 tv – serien, vil jeg sige – jeg ved det ikke er jer – jeg er ikke skuffet, skulle den film have givet mig noget nyt, ville den have max 1000 seere, så var den blevet for teknisk. Hvad nu: Nogen har stjålet konceptet, der kører en ww1 dagbog nu, man skal passe på at der ikke kommer for meget. De bedste ønsker om et godt nyt år Mojn fra: Flemming Koch Scharffenbergsgade 9 6400 Sønderborg PS: 8. Brigade var Scharffenberg – ikke Dinesen

    Date: Sun, 28 Dec 2014 14:11:08 +0000 To: scharff9@hotmail.com

  2. Hvis marcipanen skal tolkes derhen, at I påtænker at tage mig ved hånden og føre mig gennem de fem onde år med 75 års forsinkelse, så er jeg helt med på den! De år er ganske vist blevet gennemtærsket i medierne, så man tror man kender dem, men netop derfor kunne I sikkert give mig et anderledes og mere nuanceret perspektiv på dem. Jeg glæder mig!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: